Siapa Kami

Tentang

Syarikat HSS Confectionery Foodstuff Sdn. Bhd. bersama-sama dengan Sinar Bakery & Biscuit Supply Sdn. Bhd. pada tahun 2003, kemudahan kedai roti terletak di Muar, membakar besar, kuantiti yang konsisten kek premium gred dan cookies untuk pengeluar dan pengeksport yang berdaftar dengan Syarikat Suruhanjaya Malaysia.

Siapa Kami

Tentang

H.S.S. Confectionery Foodstuff Sdn. Bhd. bersama-sama dengan Sinar Bakery & Biscuit Supply Sdn. Bhd. Bermula pada tahun 2003, kemudahan kedai roti terletak di Muar, membakar besar, kuantiti yang konsisten kek premium gred dan cookies untuk pengeluar dan pengeksport yang berdaftar dengan Syarikat Suruhanjaya Malaysia.

about_us_2

Siapa Kami

Kesihatan, Kualiti & Keselamatan

Dengan produk-produk yang dinamakan “SINAR” dalam bahasa Melayu yang membawa maksud “Sun” dalam bahasa Inggeris, ang mewakili InnerShine, kecergasan, dan harapan seluruh rangkaian produk. Membawa sihat, kualiti dan keselamatan dalam produk makanan. Kerana Syarikat kami berpegang teguh kepada “Mengejar Kecemerlangan dengan Keselamatan Makanan” dalam fikiran bersama-sama dengan resipi tradisional diturunkan dari generasi.

Membina produk-produk makanan yang lebih sihat dan inovatif, janji kualiti kami adalah mengenai memastikan rasa perhatian kepada kualiti dan keselamatan. Memastikan piawaian ketat dipenuhi bagi kesihatan dan keperluan daripada undang-undang yang mengawal pelanggan kami. Kami komited untuk memberikan yang terbaik, memberi tumpuan kepada membakar dengan bahan-bahan semula jadi untuk produk sihat dengan kesihatan.

about_us_2

Siapa Kam

Kesihatan, Kualiti & Keselamatan

Dengan produk-produk yang dinamakan “SINAR” dalam bahasa Melayu yang membawa maksud “Sun” dalam bahasa Inggeris, yang mewakili innershine, kecergasan, dan harapan seluruh rangkaian produk. Membawa sihat, kualiti dan keselamatan dalam produk makanan. Kerana Syarikat kami berpegang teguh kepada “Mengejar Kecemerlangan dengan Keselamatan Makanan” dalam fikiran bersama-sama dengan resipi tradisional diturunkan dari generasi.

Membina produk-produk makanan yang lebih sihat dan inovatif, janji kualiti kami adalah mengenai memastikan rasa perhatian kepada kualiti dan keselamatan. Memastikan piawaian ketat dipenuhi bagi kesihatan dan keperluan daripada undang-undang yang mengawal pelanggan kami. Kami komited untuk memberikan yang terbaik, memberi tumpuan kepada membakar dengan bahan-bahan semula jadi untuk produk sihat dengan kesihatan

Produk kami boleh didapati di seluruh pasar raya besar, selain daripada mengeksport ke kerjasama negara-negara Asia Tenggara dan kawasan-kawasan seperti Singapura, Indonesia, Australia, Hong Kong, Brunei, dan China. Selain itu, kami menyekat pesanan sebagai hadiah korporat sempurna atau untuk majlis-majlis khas bersinar perjalananku ke saat-saat yang tidak dapat dilupakan yang produk kami membawa.

Memimpin dengan “Kualiti Premium dan Harga Kompetitif”, adalah falsafah perniagaan kami berdiri. Kami mengalu-alukan semua orang untuk mengetahui lebih lanjut dan bekerjasama dengan kami dalam mewujudkan satu pengalaman yang indah bersama-sama!

about_3

Strategi Kami

Ikut Hati & Hatinurani Kita

move_7

Strategi kami Kami berputar perniagaan kami pada prinsip-prinsip yang kita nilai mahal. Mempunyai standard yang kita dibangunkan dari visi berikut jantung dan hati nurani kita. Komitmen teras dalam semua yang kita lakukan untuk pelanggan kami. Persembahan untuk piawaian tertinggi keberkesanan dan kawalan kualiti untuk produk yang hebat. Produk yang boleh anda percaya pada dan juga berkenan.

Misi Kami

Rasa berkhasiat, kebaikan
dengan janji keselamatan makanan

move_9_1

Kami percaya dalam pemakanan dan kebaikan yang ia membawa ke dalam produk yang menakjubkan sihat dan selamat tanpa merosakkan orang. Hubungan antara pelanggan-pelanggan kami, pihak berkepentingan kepada rakan kongsi global yang dibina di atas integriti, menjadikan semua yang kita lakukan lebih memuaskan, inspirasi dan benar-benar.

our mission
Scroll to Top